BestronicsCup

Een van de ambities van de organisatie van CH Deurne is het stimuleren en ondersteunen van de jeugd in de paardensport. In het kader van ‘de jeugd brengt onze toekomst’, heeft de jonge ponyruiter op alle niveaus al jaren een groot aandeel in het wedstrijdprogramma van CH Deurne. Sinds enkele jaren is ook de jeugdige ruiter aanwezig in de Kampioenschappen voor Children, Junioren en Young Riders.

Om de paardensport bij de jonge ponyruiter extra te stimuleren, organiseert CH Deurne in samenwerking met Bestronics ook dit jaar weer de BestronicsCup, voor combinaties op D/1.00 en D/1.10 niveau. Deelname is op uitnodiging van de organisatie. De BestronicsCup wordt op zaterdagmiddag na de Grote Prijs van Deurne verreden. Met de volle tribunes een bijzonder en spectaculair podium voor de jonge sporter!

BestronicsCup 2023
Elf pony combinaties kwamen zaterdagmiddag aan start in de BestronicsCup. De ruiters en amazones stelde zichzelf voor via een videoboodschap waarna ze hun rondje reden. Kathy Driessen en haar pony Denzel waren de snelste combinatie in de direct op tijd rubriek.

1) Kathy Driessen - Denzel
2) Wim Vos - Mieke
3) Fay Vogels - Quick Carpe Diem

BestronicsCup 2022
Negen ruiters en amazones hadden zich in 2022 via een voorselectie geselecteerd voor de finale, die werd verreden tijdens de pauze van het Nederlands Kampioenschap Senioren op zondagmiddag. Tevens waren er enkele wildcards vergeven waardoor uiteindelijk 14 combinaties streden om de cup en wat reden ze er hard voor! Katelijne Philipsen en haar pony Infinity Time waren iedereen te snel af.

1) Katelijne Philipsen - Infinity Time
2) Vera Wassenberg - Kaweise Aloë Vera
3) Lieselot Kooremans - Dior